Rengashinnat – Kesärenkaat

A. Renkaan Leveys
Renkaan leveys millimetreinä mitattuna sivuseinämästä sivuseinämään. 
B. Profiili/Korkeus
Renkaan korkeus on ilmoitettu prosentti- lukuna renkaan leveydestä. Esimerkkirenkaan korkeus on siis 55% renkaan 205 millimetriä leveydestä.
C. Vanteen Halkaisija
Vanteen halkaisija (korkeus) tuumina.

D ja E.
Koon yhteydessä ilmoitetaan myös renkaan kantavuus ja nopeusluokka.

Esimerkkirenkaan kantavuusluokka on 91 ja sen maksimikantavuus on 615kg/ rengas. Tähän löytyy erillinen muuntotaulukko.  Esimerkkirenkaan nopeusluokka on V ja sillä voi ajaa maksimissaan 240 km/h

Kannattaa katsoa rengaskoko vanhojen, vaihdettavien renkaiden kyljestä. Rekisteriotteesta ei aina löydy oikeaa kokoa, tai sinne on listattuna kaikki kyseiseen autoon tyyppihyväksytyt rengaskoot. Huomaathan, että hyvin usein kesä- ja talvirenkaat ovat erikokoiset.

Rengashinnastossa on esillä yleisimmät rengaskoot. Rengaskokoja on olemassa useita satoja. Ellet löydä hinnastosta omaa kokoasi, ota yhteyttä 03 3773177 tai rengasmyynti@fixuskangasala.fi. Suoraan hyllystä löytyy valmiina iso valikoima. Lisäksi laaja tukkuverkostomme toimittaa useimmat merkit, koot ja mallit 1–2 arkipäivässä tilaamalla, viimeistään 5–8 arkipäivän toimituksella.

Rengashintoihimme sisältyy kaikki rengastyöt sekä alle laitto.

Rengashinnastosta löydät jokaisen merkin sisältä yleisesti käytetyn mallin kyseisestä koosta. Olemme valinneet hinnastoon sellaiset mallit, jotka kestävät paremmin matka-ajoa Suomen karkeilla teillä (ns. Touring-mallit).

Saamme myös erikoismallit, kuten 3-kelin renkaat, korkean suorituskyvyn UHP-renkaat, maasto-ajoon tarkoitetut ATM- ja MT-renkaat, erikoisäänieristetyt sekä itsestään paikkautuvat renkaat.
Meiltä saat myös sähköautoihin erityisesti suunnitellut EV-Renkaat (Electric vehicles).    Hinnat sisältävät rengastyön, tasapainoituksen, kierrätysmaksut, uudet venttiilit ja/tai TPMS-antureiden kuittauksen sekä allelaiton.

    Rajaa oma rengaskokosi tästä

      Päivitämme hinnastoa parhaillaan.