palvelee arkisin 8-17 , la 9-14

Rengaspalvelut takuutyönä

Fixus Kangasalan rengasmyymälästä saat renkaat, vanteet, rengastyöt ja -tarvikkeet sekä rengashotellipalvelut joustavasti, edullisesti, ammattitaidolla ja takuutyönä. Meillä onnistuu myös omien rengassarjojesi asennus vanteille, tasapainoitukset ja paikkaukset. Paikkauksissa käytämme laadukkaita TipTop -tuotteita ja annamme paikkaustyölle renkaan eliniän aikaisen takuun.

Renkaat ja rengastyöt kaikkiin tarpeisiin

Meiltä hankit laadukkaat testimenestyjät ja edullisemmat rengasmerkit ajatpa henkilöautoa, katumaasturia, pakettiautoa, matkailuautoa, pick-uppia, offroadia, peräkärryä tai mönkijää. Kokovalikoima on laaja: 10″–22″, rengaskokoja löytyy satoja erilaisia.

Hyllystä löydät heti yleisimmät rengaskoot ja -mallit useissa merkeissä. Ellei haluamiasi renkaita heti löydy, saamme ne tilaamalla heti huomiseksi. Rengasmerkeissä asiakkaidemme kestosuosikkeja ovat: Bridgestone, Continental, Firestone, Gislaved, Goodyear, Hankook, Kapsen, Landsail, Laufenn, Michelin, Nankang, Nokian, Sailun, Sava, Triangle ja Viking.

Meiltä hankit ja teetät kaikki rengastyöt, myös omien rengassarjojesi asennuksen vanteille, tasapainoitukset ja paikkaukset.
Meiltä hankit ja teetät kaikki rengastyöt, myös omien rengassarjojesi asennuksen vanteille, tasapainoitukset ja paikkaukset.
Huoletonta rengassäilytystä rengashotellissa Pikonkankaalla

Renkaiden säilyttäminen vaatii tilaa, vaivaa ja voimaa. Rengassäilytys on monissa taloyhtiöissä jopa kielletty. Suosittu rengashotellipalvelumme on kätevä ja edullinen tapa vaihdattaa ja säilyttää kausirenkaita. Fixuksen kausisäilytys sisältää renkaiden vaihdon ja mahdollisten ilmanpainevahtien kalibroinnin sen yhteydessä, säilöön meneviin rengassarjojen pesun, asianmukaisen kausisäilytyksen sekä renkaiden kuntotarkistuksen ennen seuraavaa vaihtoa.

Kysy maksuaikaa

Auton hajoaminen tai huolto tuntuu lompakossa. Fixus-laskulla saat maksuaikaa. Kysy lisää oheisella lomakkeella, puhelimitse tai paikan päällä.

Kysy lisää, pyydä tarjous, varaa aika, kommentoi

  Kesärenkaat alkaen

  248€
  /sarja
  • Kaikki rengaskoot henkilö-, paketti- ja maastoajoneuvoihin
  • Sis. vannetyö, tasapainoitus, kierrätysmaksut, uudet venttiilit ja allelaitto
  Etsi omat renkaasi

  All inclusive rengassäilytys rengashotellissa

  80€
  /kausi
  • Säilytä kesä- ja talvirenkaat
  • Renkaiden puhdistus
  Soita ja kysy lisää
  UUTTA!

  Tähän jotain muuta

  49,99€
  /vuosi
  • Ominaisuus
  • Ominaisuus
  Painike
  Fixus Kangasalan renkaiden kausisäilytys sisältää renkaiden vaihdon, ilmanpainevahtien kalibroinnin, rengassarjojen pesun, säilytyksen ja renkaiden kuntotarkistuksen ennen seuraavaa vaihtoa.
  Fixus Kangasalan renkaiden kausisäilytys sisältää renkaiden vaihdon, ilmanpainevahtien kalibroinnin, rengassarjojen pesun, säilytyksen ja renkaiden kuntotarkistuksen ennen seuraavaa vaihtoa.
  Pultit, mutterit ja soviterenkaat heti mukaan

  Meiltä löydät autokohtaiset, alkuperäiset rengaspultit ja -mutterit noin 200 eri automalliin heti hyllystä. Tarjolla on tietysti myös tarvikemutterit ja -pultit sekä soviterenkaat tarvikevanteisiin.

  Tutustu laajoihin rengas- ja vannevalikoimiimme.
  Tutustu laajoihin rengas- ja vannevalikoimiimme.
  TPMS-ilmanpainevahdit

  Lähes kaikista uudemmista autoista löytyy ilmanpainevahdit, jotka seuraavat rengaspaineita ja näin vähentävät päästöjä ja lisäävät turvallisuutta. TPMS-järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle rengaspaineen laskiessa yli 20 % auto- ja rengaskohtaisesta oletusarvosta tai viimeistään alle 1,5 barin taaten kuljettajalle mahdollisuuden pysähtyä ajoissa ennen mahdollista vaaratilannetta.

  Ilmanpainevahteja on kahdenlaisia. Passiivinen järjestelmä perustuu auton ABS-järjestelmän tulkintaan renkaan pyörimisnopeuden muutoksesta. Aktiivisen järjestelmän jokaisessa vanteessa olevat paineanturit antavat tarkemman mittaustuloksen. Fixukselta löydät edullisesti aktiivisen järjestelmän malleihin CUB-ilmanpainevahteja, esimerkiksi uuden vannesarjan oston yhteydessä.

  Vannevalikoima laidasta laitaan

  Laadukas vanne kestää monttuja ja kovia iskuja isommissakin kokoluokissa. Kauttamme saat kattavan valikoiman mm. italialaisia ja saksalaisia laatumerkkejä kilpailukykyisin hinnoin. Laaja tukkuriverkostomme tarjoaa monia autokohtaisia, alkuperäisvannetta mukailevia suorasovitemalleja, joihin sopii alkuperäisten vanteiden keskikupit, pultit ja mutterit. Vannemallistomme tarjoaa erilaisia tyylejä ja värejä kaikkein vaativampaankin makuun. Tutustu vaihtoehtoihin galleriassamme ja valitse omannäköisesi vanteet!

  rautamo.fi

  Laadukkaat ja tyylikkäät brändit Euroopasta ja Amerikasta: edullisista vaihtoehdoista vannemaailman puhuttelevimpiin merkkeihin, kuten Alutec, BBS, Etabeta, GMP, Rial, Rotiform, Vertini ja Vossen. Rautamon valimoimasta myös alkuperäistä vannetta vastaavat, laadukkaat, merkkikohtaiset replicat ja KW:n säädettävät alustasarjat.

  alcar.fi

  Alcar tarjoaa laadukkaat, eurooppalaiset vannemerkit: AEZ, Dotz, Dezent, MAK ja Alcar-teräsvanteet.

  erikoisvanteet.fi

  Hyvä valikoima offroad- ja pick-up-puolelta aina kilpavanteisiin asti. Suomen varastolta vuorokaudessa saatavat merkit: Nitro wheels, Advanti Racing, Ballistic off-road, BM Racing ja CSP. Tehdastilauksella saatavat tuotemerkit: MSW, OZ, SPARCO ja TSW.

  vanteet.koivunen.fi

  ACC- ja MAYHEM-vannevalikoima on kasvanut mukavasti ja varsinkin isoissa kokoluokissa hinnat ovat todella sopivat. Koivusen vannevalikoiman löydät täältä.

  jr-wheels.com

  Japan Racing eli “JR” on yksi suosituimmista vannemerkeistä: ne ovat laadukkaita ja erityisen tyylikkäitä. JR-vanteita voitkin bongata niin harrastepeleissä kadulla kuin kilpapuolellakin, lukuisilla tiimeillä mm. drifting- ja rallikäytössä. Valikoima kattaa poikkeuksellisen laajasti lähes kaikki olemassa olevat pulttijaot ja hyvinkin äärimmäiset offsetit ja vanneleveydet. Tehdastilattujen vanteiden toimitusaika on 4–6 arkipäivää.

  Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, edullisesti ja ammattitaidolla. Annamme tekemällemme työlle takuun.
  Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, edullisesti ja ammattitaidolla. Annamme tekemällemme työlle takuun.