Vannevalikoima laidasta laitaan

 Kauttamme saat kattavan valikoiman mm. italialaisia ja saksalaisia laatumerkkejä kilpailukykyisin hinnoin. Laaja tukkuriverkostomme tarjoaa monia  autokohtaisia, alkuperäisvannetta mukailevia suorasovitemalleja, joihin sopii alkuperäisten vanteiden keskikupit, pultit ja mutterit. Vannemallistomme tarjoaa erilaisia tyylejä ja värejä kaikkien vaativampaankin makuun. 

Meillä myös laaja valikoima vanteita sähköautoihin kilpailukykyisin hinnoin. Sähköautojen taka-akselin kantavuus pitää olla normaali vannetta vahvempi. 

Alla olevien vannetoimittajien sivuilta voit kätevästi katsoa, mitä vanteita on saatavilla omaan autoosi. Suosittelemme käyttämään rekisterinumerohakua,  niin saat varmemmin autoosi soveltuvat vanteet esille. Vasta rekisteröidyt autot ei välttämättä näy tukkureiden sivuilla rekisterinumerohaulla.  Osalla toimittajista on myös 3D- vannesovitin, jolloin näet katsomasi vanteet oman automallisi alla.  Kun löydät vanteet autoosi tai valikoimasta ei löydy mieleistä, ota yhteyttä rengasmyynti@fixuskangasala.fi  tai soita meille rengasmyyntiin (03)3773177 ja laskemme paketille tarjoushinnan. Autamme myös mielellämme oikean vanteen löytämisessä autoosi paikanpäällä rengasmyymälässämme osoitteessa Kangasalantie 921A. 

Kauttamme saat kaikki merkit, niin renkaissa kuin vanteissakin, joten kysy rohkeasti. Tutustu myös viiden tähden rengaspalveluumme!    TPMS-ilmanpainevahdit

    Lähes kaikista uudemmista autoista löytyy ilmanpainevahdit, jotka seuraavat rengaspaineita ja näin vähentävät päästöjä ja lisäävät turvallisuutta. TPMS-järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle rengaspaineen laskiessa yli 20 % auto- ja rengaskohtaisesta oletusarvosta tai viimeistään alle 1,5 barin taaten kuljettajalle mahdollisuuden pysähtyä ajoissa ennen mahdollista vaaratilannetta.

    Ilmanpainevahteja on kahdenlaisia. Passiivinen järjestelmä perustuu auton ABS-järjestelmän tulkintaan renkaan pyörimisnopeuden muutoksesta. Aktiivisen järjestelmän jokaisessa vanteessa olevat paineanturit antavat tarkemman mittaustuloksen. Fixukselta löydät edullisesti aktiivisen järjestelmän malleihin CUB-ilmanpainevahteja, esimerkiksi uuden vannesarjan oston yhteydessä.